Profil

Benyt Dit lokale AutoMester-værksted 
Midtgaard Auto er er etableret i november 1990, og er Dit lokale AutoMester-værksted i Farum.
Vi gå meget langt for vore kunder, fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Vi garanterer topkvalitet! 
Midtgaard Auto er som Dit AutoMester-værksted naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Midtgaard Auto.

Kompetente medarbejdere 
Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Vi gør det nemmere for dig 
Hos Midtgaard Auto servicerer vi alle bilmærker og sørger for din bil, så den er klar til hverdagens udfordringer. Så er der mindre at bekymre sig om...

Husk også, at du hos Midtgaard Auto bibeholder din bils nyvognsgaranti når vi laver serviceeftersynene. Så kig ind til os og find ud af, hvor meget Midtgaard Auto kan gøre for dig og din bil!

Telefon & Mail

44 95 32 00

mail@midtgaardauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder